В занималня „Детска вселена“ – Варна сме създали подходяща образователна среда за децата, като фокусът при нас е главно върху развитието на интелекта на всяко дете и създаване на умения за учене, а не на наиузстяване и заучаване на материала и информацията в училище. Това на което изключително много държим е индивидуалния подход към всяко дете и неговите специфични потребности, както и създаването на приятелска и непринудена атмосфера по време на учебния процес, която позволява да се развие диалог между ученик и учител. Диалогичният характер на обучението ни позволява да откроим пропуските и слабите места на учениците и да усъвършенстваме силните им страни.

Концепцията на занималнята ни обединява алтернативните, образователни форми, обучения и др., интегрирайки ги с фундаменталните знания, по учебната програма на МОН, и надграждайки ги чрез допълнителни занимания по дигитално образование, приложни науки, състезателна математика и изкуства.

Атмосферата при нас е приятна и творческа, подходяща образователна среда, в която децата да развият тяхното творческо и критично мислене.

Учебната занималня обхваща възрастовата група от предучилищна група до ученици 5 клас включително.

Разпродажба!

Подготовка за учебната година

269,00 лв.594,00 лв.

Категория: Код: Няма

Описание

Подготовка за учебната година в занималня „Детска вселена“

Запишете вашето дете в занималня „Детска вселена“ и му помогнете да започне новата учебна година със самочувствие и увереност!

Период на подготовка

От 5 август до 13 септември 2024 г. започваме подготовката за учебната 2024/2025 година. Модул „Подготовка за учебната година“ ще бъде разделен на групи с целодневно присъствие, като продължителността на всяка група е 10 дни:

 • 5.08.2024 – 16.08.2024
 • 19.08.2024 – 30.08.2024
 • 2.09.2024 – 13.09.2024

Специални оферти

 • Месечно посещение: 1.08.2024 – 30.08.2024 с 10% отстъпка (цената се формира на съответния брой работни дни в месеца).
 • Отстъпка за второ дете: За две деца от едно семейство ползвате 10% отстъпка от таксата за второто дете!

Учебна програма

Учениците ще имат възможност да си припомнят и научат материала от предходната година, да правят тестове и да упражняват входни нива по предмети. Ще обсъждаме правилата на правописа и граматиката, ще решаваме задачи, които първоначално изглеждат трудни, но ще се превърнат в приятни.

Забавления и игри

Пригответе се да се забавлявате с гатанки, пъзели и скороговорки! Занималня „Детска вселена“ разполага с просторна, светла и уютна класна стая, както и модерно оборудвана втора зала за отдих, игри и творчески упражнения.

Професионален екип

Екип от педагози ще се погрижи за вашите деца в приятна атмосфера. Нашата цел е да развием уменията на децата, да открием и мотивираме творческото мислене, да създадем навици за независимост, да насърчим приятелства и да донесем много усмивки.

Хранене

Храненето в дневните форми на занималнята се организира и заплаща отделно или се носи от вкъщи. Всяко меню включва супа (200 г), основно ястие (200 г) и десерт (100/150 г) на цена от 9.00 лв. на ден.

*Детска вселена си запазва правото да променя цените на услугите без предизвестие. Всички обявени цени са в български лева с включен ДДС.

Записване и контакти

Запазете своето място на:

 • Тел.: 0883 / 301144, 0883 / 357064
 • На място в занималня „Детска вселена“

Адреси

 • ул. Балчик 3
 • бул. Сливница 98
 • бул. Цар Освободител 3

Очакваме Ви! Побързайте, местата са ограничени!Допълнителна информация

Избери период

5.8.2024 – 16.8.2024, 19.8.2024 – 30.8.2024, 2.9.2024 – 13.9.2024, Месечно -10%

Избери обект

ул.Балчик 3, бул.Сливница 98, бул.Цар Освободител 3

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…

Наука и критично мислене

Учим децата как работят научният метод и подход, да тестват и анализират, като развием логичното и критичното им мислене, за да могат да боравят както с информацията около тях, така и във всяка сфера на живота.

Интегрирана програма

Подходяща програма  (Наука, Технология, Инженерство, Изкуство и Математика), не само ще събуди интерес в учениците към науката и технологиите, но и ще ги научи да решават реални проблеми в живота си чрез прилагане на научни знания

Приятна среда

Приятната среда, която сме въвели, ще обогати знанията им под формата на ителектуално – тренировъчните игри- научен подход, чрез който децата се забавляват, докато учат.

Модерно оборудвана база

Разполагаме с пространство от над 200 кв.м. модерно оборудвани помещения, със съвременни и интерактивни пособия и материали. Достъп до богата библиотека с множество енциклопедии, книги и комикси, както на български език, така и чуждоезикови.

За кого е предназначена?

Учебната занималня е предназначена за деца от предучилищна възраст до 5-ти клас, целогодишно.

 

Работното ни време е разширено от 8:00 до 18:00ч., като събота и неделя работим по предварителна заявка.

занимална детска вселена варна

Съобразно дневната програма

Ние взимаме/водим учениците от/до училище:

Сутрешна занималня

от 08:00 до 12:45ч

 

Посрещаме учениците, при желание предлагаме закуска и топъл обяд и след занятията по програма ги завеждаме до класните стаи.

 

Следобедна занималня

от 12:00 до 18:00 ч

 

Посрещаме учениците от двора на училището и ги довеждаме на място, като при желание предлагаме топъл обяд.

Занималня учебен период 2024 / 2025

200,00 лв.

Категория: Код: Няма

Описание

Прием за учебната 2024 / 2025 година

В занималня „Детска Вселена“ даваме приоритет на цялостното развитие на вашето дете, като предоставяме възпитаваща и стимулираща среда. Ние разбираме, че всяко дете е уникално и по този начин адаптираме подхода си към нуждите му. Екип от преподаватели гарантира, че вашето дете получава внимание, което позволява да усвоява учебния материал с лекота.

Подготовка и обучение

Вярваме, че подготовката е ключова за ефективното учене. Нашият екип старателно участва в процеса по подготовка на домашни задания, уроци и упражнения, съобразени с възрастта и специфичните изисквания на вашето дете. Този персонализиран подход насърчава по-лесно усвояване на материала и активното ангажиране в учебния процес.

Насърчаване на творчеството

В занималня „Детска Вселена“ ценим креативността като основен аспект от развитието на детето. Ние предоставяме възможности на вашето дете да изследва въображението си, да мисли иновативно и да изразява себе си свободно. Тези дейности подобряват техните умения за решаване на проблеми, способностите за критично мислене и цялостното когнитивно развитие.

Безопасни транспортни услуги

Разбираме колко е важно да гарантираме безопасността на вашето дете по време на пътуването му до и от училище. При желание от страна на родител предлагаме възможност да придружаваме Вашето дете до и от учебното заведение, осигурявайки Ви спокойствие и удобство.

Храна в занималнята

Ние предлагаме възможснот за  топъл обяд и лека следобедна закуска по заявка на родител. Можете да ни се доверите, за да осигурим на вашето дете балансирани и вкусни ястия, като гарантираме, че ще остане енергично през целия ден. При необходимост от информация се свържете с нас. Всяко меню се състои от – супа 200 гр, основно ястие 200 гр и десерт 100/150 гр. е на цена от 9.00 лв./ден. 💰 добави от тук

Ефективно обучение в малки групи

В занималня „Детска Вселена“  вярваме в силата на съвместното обучение. Ние организираме нашите класове в малки групи, за да насърчим интерактивните дискусии, обучението от връстници и развитието на социални умения. Работейки в тясно сътрудничество със своите връстници, вашето дете ще изпита подкрепяща учебна среда, която насърчава работата в екип и подобрява цялостното му образователно преживяване.

Близки училища

 1. Занималня „Детска вселена“ ул. Балчик 3 (виж на карата) – ОУ „Стефан Караджа“, СОУ „Найден Геров“, ОУ „Г.С. Раковски“, ОУ „Ангел Кънчев“,  и ОУ „Захари Стоянов“.
 2. Занималня „Детска вселена“ бул. Сливница 98 (виж на карата) –  ОУ „Петко Славейков“, ОУ „Васил Априлов“, СУЕО „Ал.С. Пушкин“,  ОУ „Йордан Йовков“
 3. Занималня „Детска вселена“ бул. Цар Освободител 3 – НУИ “Добри Христов“, СУ “СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”, ОУ“Свети свети Кирил и Методий“
   

Приветливо съоръжение

Намиращ се на ул. „Балчик“ 3, бул.Сливница 98 и бул. Цар Освовбодител 3 във Варна, занималня „Детска вселена“ предлага просторни, светли и уютни помещения. В допълнение, ние предоставяме специална стая за релаксация, игри и творчески упражнения, създавайки балансирана среда, която поддържа цялостното благополучие на вашето дете.

Гъвкави опции за посещение

Предлагаме гъвкави опции за посещение, за да се съобразим с вашите предпочитания. Независимо дали предпочитате посещение на обяд, седмично посещение или месечни посещения, ние се ангажираме да предоставим график, който отговаря на изискванията на вашето семейство.

Отстъпки за братя и сестри

В занималня „Детска Вселена“  ценим семейството и предлагаме 10% отстъпка от таксата за второ дете за семейства с две или повече деца, посещаващи нашето заведение. Тази отстъпка е начин да покажем признателност за вашето доверие и подкрепа.

Присъединете се към Детската вселена

Имайте предвид, че Детска вселена си запазва правото да променя цените на услугите без предизвестие. Всички посочени цени са в български лева и включват ДДС.

В занималня „Детска Вселена“ нашият отдаден екип се е ангажирал да подхранва растежа и развитието на вашето дете. Нашата цел е да насърчим техните умения, да вдъхновим творческо мислене, да насърчим независимостта, да култивираме приятелства и да осигурим безброй усмивки. Присъединете се към нас в това образователно пътуване и осигурете на детето си основата, от която се нуждае за светло бъдеще.

Допълнителна информация

Полудневно присъствие : 8:00 – 13:00 / 13:00 – 18:00

Безплатно посещение, Дневно, Седмично, 10 дни, Месечно, Депозит

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обучението включва

 • Преговор и подготовка по взетия учебен материал от деня;
 • Писане и проверка на домашните задачи в малки групи;
 • Индивидуално внимание по отстраняването на пропуски в знанията;
 • Допълнителни упражнения и тестове от сборници и др.
 • Практическо-приложни задачи с цел стабилна основа и цялостно усвояване на материала;
 • Свободни творчески занятия – Арт, Конструиране, Моделиране, Музика, Рисуване, Образователни и развлекателни игри.
 • Модерно оборудвани бази със съвременни и интерактивни пособия;
 • Непрекъснат контакт с родителите, обратна връзка по всеки въпрос, свързан с ученика.

Цени и отстъпки

Цени, отсъпки и плащания :

Отстъпки:

 • 10 % за участие на 2-ро и 3-то дете от едно семейство.
*Отстъпките могат да се използват поотделно и не могат да бъдат комбинирани

Плащания:

Кредитна / Дебитна карта :

 • Сигурно плащане с кредитна / дебитна карта Visa / Mastercard

Плати с кредитна / дебитна карта

Спестете си време, като се свържете се нас за да ви изпратим формуляр за плащане на капаро / цяла сума  с кредитна / дебитна карта Visa / Mastercard :

 • info@detskavselena.com
 • 0883 301 144
 • 0883 357 064

Банков превод :

 • IBAN: BG17STSA93000028321359
 • BIC:STSABGSF
 • Наименование – “Мони и Мани“ООД
 • ЕИК/ПИК – 206611420
 • МОЛ – Моника Дианова Василева
 • Основание : Капаро / Цяла

Плати в брой :

 • При избиране на плащане в брой е необходимо да посетите занималня“Детска вселена“ на адрес гр.Варна, ул.Балчик 3 за заплащане на сума и разписване на документи
 
❗️Място се запазва само след платено капаро мин. 50% от стойността на общата сума 5 дни преди началната дата

Включено в цената

 • Преговор и подготовка по взетия учебният материал от деня;
 • Писане и проверка на домашните задачи в малки групи;
 • Индивидуално внимание по отстраняването на пропуски в знанията;
 • Допълнителни упражнения и тестове от сборници и др.
 • Практическо-приложни задачи с цел стабилна основа и цялостно усвояване на материала;
 • Свободни творчески занятия – Арт, Конструиране, Моделиране, Музика, Рисуване, Образователни и развлекателни игри.
 • Модерно оборудвани бази със съвременни и интерактивни пособия;
 • Непрекъснат контакт с родителите, обратна връзка по всеки въпрос, свързан с ученика.

За ваше улеснение ние можем да придружим ученика от и до училище :

 1. Занималня “Детска вселена” ул. Балчик 3 (виж на карата) – ОУ „Стефан Караджа“, СОУ „Найден Геров“, ОУ „Г.С. Раковски“, ОУ „Ангел Кънчев“,  и ОУ „Захари Стоянов“.
 2. Занималня “Детска вселена” бул.Сливница 98 (виж на карата) –  ОУ “Петко Славейков”, ОУ “Васил Априлов”, СУЕО “Ал.С. Пушкин”,  ОУ „Йордан Йовков“

(за учебно заведение извън списъка, свържете се с нас)

Форма за контакт

[forminator_form id="868"]

Свържете с нас : +359 883 301 144